Dosispakket medicin

Det kan være svært at holde styr på sin medicin – især når man får flere slags, som skal tages på forskellige tidspunkter af dagen. Apoteket kan pakke medicinen i engangsposer, så det bliver lettere at holde styr på medicinen.

Hvad er dosispakket medicin?

dosispakket01.ashx

Se brochure om dosispakket medicin

Dosispakket medicin er medicin pakket i hygiejniske engangsposer doseret til forskellige tidspunkter på dagen fx morgenmedicin, middagsmedicin, aftenmedicin og natmedicin.
Hver enkelt pose er påtrykt dit navn og cpr-nummer, dato for dosering, samt hvilken medicin som er i posen. Dosisposens ene side er gennemsigtig så man kan se den medicin som er i posen.
Dosispakket medicin bliver pakket til 14 dage af gangen

Overblik over din medicin

Sammen med dosisposerne får man et dosiskort samt information om hvert enkelt præparat som er pakket i poserne. Dosiskortet er en oversigt over den medicin som er pakket i dosisposerne. Den giver et overblik over hvilken medicin du får, og hvornår du får det

Hvordan får jeg dosispakket min medicin?Dosispakket_forside.ashx

For at få dosispakket din medicin skal din læge skrive på recepten at den skal dosispakkes. Det er kun muligt at få pakket tabletter og kapsler. Andet medicin skal du have ved siden af.

Ved spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte apoteket

læs også